Voorpagina /  Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

EPA-inspecties

Adviesburo Smeets b.v. voert momenteel EPA-inspecties uit t.b.v. het herlabelen van 2.500 woningen uit de portefeuille van één van onze klanten. Doel van deze inspecties is het actualiseren van de energie-indexen.
Lees meer

Gerenoveerde Zoutloods en nieuwbouw Kapschuur Provincie Flevoland

Voor de Provincie Flevoland heeft Adviesburo Smeets b.v. het projectmanagement op zich genomen van de renovatie van een zoutloods en de bouw van een nieuwe kapschuur aan de Barakkenweg 4 te Emmeloord.
Lees meer

Renovatieproject Acantus

Woningbouwcorporatie Acantus bezit ongeveer 13.000 huurwoningen in Noordoost- en Oost-Groningen. Adviesburo Smeets b.v. is benaderd voor het coördineren van een groot renovatieproject in Winschoten en Delfzijl. Daarnaast begeleiden we de onderhoudswerkzaamheden van ca. 2.000 woningen in de gemeente Oldambt.
Lees meer.

Woonconcept: Externe audit Onderhoud naar Wens

Woonconcept verhuurt en beheert ca. 12.500 woningen, garages en bedrijfspanden in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Voor het onderhoud en beheer van de binnenzijde van het vastgoed werkt Woonconcept samen met drie vaste partners. Om de kwaliteit van het beheer van de woningvoorraad te borgen, worden er jaarlijks cross-audits uitgevoerd door de partners zelf. Adviesburo Smeets b.v. is ingeschakeld als onafhankelijke partij om hierop steekproef-controles uit te voeren.
Lees meer.

Presentatie Bouwgroep Dijkstra Draisma

Op donderdag 27 september jl. gaf Bouwgroep Dijkstra Draisma aan het team van Adviesburo Smeets b.v. een presentatie over Energietransitie en Duurzaam bouwen. De bijeenkomst vond plaats in de Emmastate in Leeuwarden.
Lees meer.