Voorpagina /  Over Adviesburo Smeets bv

Adviesburo Smeets bv

Historie

Adviesburo Smeets werd opgericht in 1989 door C.M.J.G. (Cees) Smeets. In 1995 trad ing. A.A. (Ton) Grummel toe als directielid. Sinds 2006 is hij directeur en enig aandeelhouder van het bedrijf.

De wortels van ons adviesburo, dat gespecialiseerd is in het werk in de volkshuisvesting, liggen bij het voormalig regiokantoor in Hoogeveen van het NCIV (Nederlandse Christelijke Instituut voor Volkshuisvesting. Het NCIV is samen met de NWR (Nationale Woning Raad) opgegaan in Aedes, de koepelvereniging voor woningcorporaties.
Zowel oprichter Cees Smeets als huidig directeur Ton Grummel verdienden hun sporen binnen het NCIV.

 

Voor wie en waar

Adviesburo Smeets ondersteunt woningcorporaties, gemeentelijke en provinciale diensten en zorginstellingen zowel procesmatig als faciliterend op het gebied van

• ontwikkelmanagement
• vastgoedsturing en vastgoedbeheer
• projectvoorbereiding en realisatie bij nieuwbouw en onderhoud

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk te vinden in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en een deel van Utrecht en Flevoland. Ook buiten deze regio worden werken uitgevoerd.

Missie

Adviesburo Smeets adviseert en ondersteunt professionele opdrachtgevers bij vraagstukken op het gebied van bouwen en beheren van vastgoed. Zij werkt voor zowel profit als non-profit organisaties.

Adviesburo Smeets zet haar technische deskundigheid in en ondersteunt zo opdrachtgevers bij strategische vastgoedontwikkelingen en bij het beheersen van projectmatige processen bij het bouwen en beheren van vastgoed.

Adviesburo Smeets werkt voortdurend aan verbetering van de kwaliteit en kennis van de dienstverlening binnen de eigen organisatie en is praktisch en resultaatgericht.

Adviesburo Smeets streeft ernaar om de vakgebieden waarin zij werkzaam is verder te ontwikkelen om zo een bijdrage te leveren aan de samenleving. Zij streeft daarbij naar het aangaan van duurzame relaties, zowel met opdrachtgevers en stakeholders als met haar eigen medewerkers.

Adviesburo Smeets wil een organisatie zijn met een sociaal beleid en goede arbeidsvoorwaarden, waarbinnen medewerkers alle mogelijkheden hebben om hun eigen inbreng te presenteren en zich verder te ontwikkelen binnen hun vakgebied.