Voorpagina / Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Smeets bouwmanagement en advies

Nieuw kantoor, nieuwe naam, nieuw logo

Het zal u niet ontgaan zijn dat ons bureau bezig is met de invoer van een nieuwe huisstijl. Sinds 1 oktober zijn we niet alleen verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand op Blankenstein in Meppel, maar is ook onze naam veranderd in ‘Smeets bouwmanagement en advies’. Ons nieuwe logo draagt nog steeds de herkenbare kleuren blauw en groen als ook de naam ‘Smeets’Lees meer

Bouw Atlas gestart!

Woontoren voor studenten in Groningen

Afgelopen juli is gestart met de bouw van de 2 woontorens Atlas en Pleione in de wijk Paddepoel te Groningen. Woontoren Atlas gaat onder andere woonruimte bieden aan 224 jongeren. Nijestee heeft de begeleiding van de bouw uitbesteed aan Smeets bouwmanagement en advies.
Lees meer

sponsoring voetbalvereniging SVI

Smeets bouwmanagement en advies sponsort voetbalvereniging SVI in Zwolle

Al 8 jaar lang is Smeets bouwmanagement en advies sponsor van vv SVI (SportVereniging Ittersum). Het voetbalteam dat Smeets op dit moment sponsort is JO17-4.
 Lees meer.

NTA 8800 vervangt NEN 7120

Smeets schoolt EPA-inspecteurs om

De huidige norm van de Energie Prestatie van een gebouw volgens de NEN 7120 wordt in 2020 vervangen door de NTA 8800. Er komt hiermee één methodiek die van toepassing is op bestaande en nieuwbouw van woningen en utiliteitsbouw. Om volgens de nieuwe rekenmethodiek woningen en gebouwen te beoordelen worden de EPA inspecteurs van Smeets bijgeschoold.
 Lees meer.