Voorpagina /  Nieuwsberichten /  Gerenoveerde Zoutloods en nieuwbouw Kapschuur

Gerenoveerde Zoutloods en nieuwbouw Kapschuur

Voor de Provincie Flevoland heeft Adviesburo Smeets b.v. het projectmanagement op zich genomen van de renovatie van een zoutloods en de bouw van een nieuwe kapschuur aan de Barakkenweg 4 te Emmeloord.

Voor de bestaande zoutloods is allereerst door Adviesburo Smeets b.v. onderzoek verricht naar de algehele onderhoudsstaat van het object en heeft een technische beoordeling plaatsgevonden ter voorbereiding op de renovatie.
De uitkomst van deze beoordeling heeft, tezamen met de uitvraag van de Provincie, geleid tot een technischontwerp t.b.v. het renoveren en het vergroten van de bestaande zoutloods. De huidige zoutloods werd hierbij voorzien van een nieuwe luifel.

Ook is er een ontwerp gemaakt voor het realiseren van een nieuwe stallingsruimte voor strooiwagens (kapschuur). Op verzoek van opdrachtgever Provincie Flevoland is het gehele technische ontwerp door Adviesburo Smeets b.v. uitgewerkt in het schrijven van een bestek. Ook de aanbestedingsprocedure is door ons gecoördineerd.
Inmiddels is de zoutloods volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe luifel. Op hetzelfde terrein is tevens onder begeleiding van Adviesburo Smeets b.v. een compleet nieuwe kapschuur gerealiseerd.

Gerenoveerde zoutloods en nieuwbouw kapschuur te Emmeloord.