Voorpagina /  Nieuwsberichten /  Afscheid Ton Grummel

Afscheid Ton Grummel

Afscheid Ton Grummel

Eind vorig jaar heeft Ton Grummel afscheid genomen van Adviesburo Smeets b.v. om met pensioen te gaan. Ton was ruim 40 jaar werkzaam in de volkshuisvesting; in 1977 startte hij bij het overkoepelend orgaan van Woningbouw Corporaties (NCIV), vanaf 1 augustus 1995 was hij werkzaam bij Adviesburo Smeets b.v. en sinds 2004 als directeur.

Ton heeft zijn afscheid op informele wijze gevierd met relaties op 22 november in Restaurant de Wiemel in Gasselte. De opkomst was groot en overweldigend en werd zeer op prijs gesteld.

Op 14 december nam hij afscheid van alle medewerkers tijdens het Kerstdiner dat dit jaar plaatsvond op een sprookjesachtige locatie, Châteauhotel De Havixhorst. Ton werd die avond, samen met zijn echtgenote, opgehaald in een grote limousine en buiten bij De Havixhorst feestelijk onthaald door al zijn collega’s. De gehele avond stond in het teken van mooie herinneringen en anekdotes.

n.b. De giften voor de Grummel Foundation hebben een aardig bedrag opgeleverd. Hiervoor zijn of worden goede doelen benaderd. O.a. is er een bedrag besteed aan een voedselbank en aan een kerkelijke instelling die zich bezighoudt met de zorg voor kinderen die het niet zo breed hebben. Ton wil langs deze weg u hartelijk bedanken voor uw bijdrage.