Voorpagina /  Nieuwsberichten /  Sponsoring zwemster Myrna van Duijven

Sponsoring zwemster Myrna van Duijven

Adviesburo Smeets b.v. sponsort diverse clubs en sporters, waaronder zwemster Myrna van Duijven. Myrna doet op nationaal niveau mee aan zwemwedstrijden. Ze stelt zich hieronder graag aan u voor:

Ik ben Myrna van Duijven (19) en doe op nationaal niveau aan wedstrijdzwemmen. Hier train ik 16-18 uur per week voor. Ik vind zwemmen zo leuk, omdat je altijd het uiterste uit jezelf kan halen en daarbij de strijd aan kan gaan met de rest, maar misschien wel belangrijker met je eigen persoonlijke record.

Op de Nationale kampioenschappen is mijn hoogste individuele klassering een 5de plaats all-in op de 200m wisselslag. Hier zwom ik samen met bekende namen Femke Heemskerk, Kira Toussaint en Marjolein Delno (de winnares van de 200 wissel finale waarin ik 5de werd). Daarnaast heb ik eenmaal brons gehaald met de estafette 4x100m vrije slag. Ik richt mij vooral op de borstcrawl en de wisselslag. De concurrentie op deze afstanden is groot, maar dat maakt het een extra uitdaging om hoog te eindigen.

Sinds 2013 doe ik jaarlijks mee aan de Nederlandse kampioenschappen op zowel de korte (25m) als de lange baan (50m) en andere grotere toernooien in Nederland. Het grootste toernooi waaraan ik heb deelgenomen was de Swimming World Cup in Eindhoven in september 2018. De beste Nederlandse zwemmers kregen hier de kans tegen de wereldtop (Olympisch kampioenen als Sarah Sjoström en Katinka Hosszu) te strijden; voor ons een geweldige ervaring.

Ik word persoonlijk gesponsord door Adviesburo Smeets b.v.. Dit helpt mij de kosten voor wedstrijden, trainingsmaterialen en wedstrijdpakken te bekostigen.

Myrna van Duijven