Voorpagina /  Nieuwsberichten /  Combinatie-overeenkomst Sweco Nederland

Combinatie-overeenkomst Sweco Nederland

Combinatie-overeenkomst Sweco Nederland en Adviesburo Smeets b.v. een feit!

Onlangs hebben Sweco Nederland en Adviesburo Smeets b.v. een overeenkomst getekend waardoor zij nu officieel een combinatie vormen voor werkzaamheden in het aardbevingsgebied. Deze overeenkomst heeft betrekking op het gezamenlijk, integraal uitvoeren van werkzaamheden op het vlak van de bouwkundige versterkingsopgave in het aardbevingsgebied. Momenteel worden reeds gezamenlijk werkzaamheden uitgevoerd voor Nationaal Coördinator Groningen (NCG). Door deze samenwerking is het mogelijk om versterkingswerkzaamheden sneller op te pakken en efficiënter te realiseren.

Adviesburo Smeets b.v. werkt al een aantal jaren samen met Sweco Nederland; deze samenwerking is met het ondertekenen van de combinatie-overeenkomst nu officieel geformaliseerd. Sweco, van origine een Zweeds bedrijf, levert diensten op het gebied van ingenieursadvies en architectuur. Het bedrijf voert wereldwijd projecten uit op het gebied van bouwen, infrastructuur en duurzame energie-oplossingen. In de samenwerking met Adviesburo Smeets b.v. heeft Sweco de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de constructieve engineeringswerkzaamheden en de (Geo)technische onderzoeken. Adviesburo Smeets b.v. neemt de bouwkundige inspecties, kostenmanagement en de bedrijfsbureauwerkzaamheden voor zijn rekening en zal in de nabije toekomst ook de meer uitvoeringsgerichte werkzaamheden begeleiden.

Beide partijen zijn bijzonder blij met deze samenwerking en willen hiermee een positieve en effectieve bijdrage leveren aan de versterkingsopgave in het bevingsgebied.